Ο Δήμος της Άνοιξης και η Κ.Ε.Δ.Α. ¨Ο ΠΟΛΙΤΗΣ¨ συμμετέχουν στο Athens in Action Festival!

Ο Δήμος της Άνοιξης και η Κ.Ε.Δ.Α. ¨Ο ΠΟΛΙΤΗΣ¨ συμμετέχουν στο Athens in Action Festival! Τονίζοντας την ευαισθησία των κατοίκων και του Δήμου στα περιβαλλοντικά θέματα με ενέργειες του Δήμου προς τους κατοίκους όπως η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση και κυρίως τα συμπόσια γλυπτικής που έχουν πραγματοποιηθεί εκεί όπου η τέχνη συνάντησε το περιβάλλον. Το 2009 και το 2010 είναι ορόσημα έτη περιβάλλοντος για το Δήμο μας περνώντας οικολογικά μηνύματα στους κατοίκους και τονίζοντας τους την αναγκαιότητα της αλλαγής των παλιών κακών συνηθειών.
Τα περιβαλλοντικά προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει με το πέρας των χρόνων είναι το αποτέλεσμα το οποίο αντικρίζουν οι επόμενες γενιές. Το Φαινόμενο του θερμοκηπίου, η Τρύπα του όζοντος, η Ατμοσφαιρική ρύπανση, η Ρύπανση του υδάτινου ορίζοντα , τα Απόβλητα, η Καταστροφή των δασών και η Μείωση της βιοποικιλότητας είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη μας.
Ο Δήμος μας πιστεύει πως όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε και να αποτρέψουμε τα περιβαλλοντικά προβλήματα ώστε να δώσουμε τις σωστές βάσεις στις επόμενες γενιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: